Det blöder sjukt mkt om man skjuter sig i låret!

Jag erkänner tankar gick till handling. Jag åt en fjärdedel, plus lite till, av daimtårtan igår... Och nu frossar jag i chips... Jag måste frossa nu! För efter nyår så är det stopp! Den här gången menar jag det, eftersom jag ska stå i trikåer på en scen i vår... Revbenen ska synas! Okej, det gör de redan men jag ska se ut som ett Afrikabarn när jag är klar! (Ni fattar att jag överdriver va..?)

Snart skall jag sticka till affären med Olivia för att inhandla det nödvändigaste...

Olivia och Obim, pas de deux. (Skämt, skämt!)

You don't have to be faster than the bear, you just have to be faster than the slowest guy running from the bear.

OMC! Jag insåg precis att jag har vuxit ifrån legally blonde, jag klarade inte av att titta på den... Istället så sitter jag med mamsen och drömmer om daimtårtan jag vet finns i frysen...


If something goes without saying, why do people say it?

Mys med tha family xD

Ett litet kulturtips:... Äh! Skit i kultur, ikväll frossar jag legally blonde!


All you need is love

Och en till bild som inte ville komma med i förra inlägget!


Strawberry fields forever

Jag har just sett en film som är bäst! Across the universe, The music of the Beatles and the Vietnam War form the backdrop for the romance between an American girl and a poor Liverpudlian artist.

Det är 60-tal, det är krig, det är droger, det är vackert, det är uppror och poliser fyllda med raseri, det är svart som natten och ljust som solen, och det är underbart!

Jordgubbar som sprängs sönder, saft som rinner likt blod ner från konstverk, den här filmen måste ses!

NU KOMMER EN TOTAL ORGIE I BILDER!









Remind me where the light is

Det är mörkt

Väckarklockan ringde kl sex och jag dog... Nästan...

Hur kommer det sig att jag får de fyra första vampire diaries för ca 158 kronor och så kostar den femte 229 kr? Hmm? Kan någon svara på det? Okej, det kan vara för att de fyra första kom ut, typ 1991, och att den nya kom ut i år... Men iaf!




Ungefär så här känner jag mig just nu...


Beware! Or you will feel the wrath of my plastic cup!

Where's my tie?" "Check in the living room." "Why would my tie be in the living room?" "Because its seeing the doillie on the coffee table. I'm sorry. I didn't want you to find out this way." 

“Did you know that a mole on your neck means you’ll be wealthy. Mind if I check?”

Damon: Why are you so mean to me?
Lexi: Have you met you?

Lokal för nyår, någon?

Jag ska jobba imorgon så jag borde ligga i sängen och sova just nu. Men jag är inte ett dugg trött och hjärnan går på högvarv... Typ kaffesnurr fast utan kaffe. Kanske kan lite Jane Austen med gammelengelska hjälpa, men jag tvivlar på det.

Interesting things happen in the dark…sometimes.


 


Very touching, do you want me to imitate a violin?

Aah iiiiii eeeeeee ooh Gud! Gaigh! Ungefär så lät jag efter att ha läst ut den fjärde boken (the Reunion) från Vampire diaries! Jag är i extas och hoppar krampaktigt runt i huset (tur att päronen inte är hemma). Ja, jag är konstig och obsessed och allmänt giddy just nu, men det bryr jag mig inte om!!! ksfhKWRJHdfhgug.jhbhhjgdibvlflk, ännu ett litet konstigt ryck jag precis fick!

Vampire diaries är så mycket bättre än Twilight (förstår ni vad som krävs för att jag ska säga detta!!?)



 




Did someone steal your cow?

Vi börjar dagen med en lingongrova och fyra knäckebröd, med mycket smör, tillsammans med andra volymen av Vampire diaries. Vi fortsätter sedan med en privat familjevisning av The Holy Grail. Sedan en session med boken igen, dusch, återvinning och en död lutfisk med mammas himmelska sås. Mer bokläsning till det skumma ljuset från granen. Plötsligt erbjuder min käre broder en visning av Transformers 2, vem kan tacka nej till ett sådant erbjudande..? Filmen smälter vi med det sista programmet om Woodstock 1969 och lite sugande på ischoklad. Vi kommer att avsluta dagen med Stjärnorna på slottet (fast jag egentligen vill titta på, Monthy Pyton 40 år, på svt2) och sedan ännu en liten våldtagning av Vampire diaries...


1969

Skaka lite på den så öppnar den sig

Jag har äntligen kommit på vad det är jag lider av... Diagnos: idiot.


Rekord!

Gissa vem som ägde hela familjen på TP på Julafton?

Presentrekord i år tror jag, gillar att brorsan fick en tv ;D

XMAS!

Det är julafton, päronen är ute med hunden och jag sitter och lyssnar på en reklamskiva med gamla godingar från femtiotalet... Jag saknar 50- talet!



Jag har försökt på mitt sätt att vara fri -Leonard Cohen

...

Varför dubblades inlägget..?

I shine like gold

Dagens kulturtips är utan tvekan filmen, Great balls of fire. En film som handlar om Jerry Lee Lewis liv. En must see film!



Eftertexterna fick min rygg att, typ, låsa sig...

I shine like gold

Dagens kulturtips är utan tvekan filmen, Great balls of fire. En film som handlar om Jerry Lee Lewis liv. En must see film!



Eftertexterna fick min rygg att, typ, låsa sig...

An overweight, creepy old man in an ugly red suit

Fortsätt simma, fortsätt simma!

Fool, said I, you do not know, silence, like a cancer, grows

Vet alltid vilka ord som sårar mest. Vinner alltid, men inte den här gången. Jag ska stå på mig. Fan heller att jag ,återigen, ska be om ursäkt för mina känslor. Aldrig!
... Är hela julen förstörd nu?

Nothing for breakfast. A diet soda for lunch. Maybe a little lettuce with low-calorie dressing for supper. Or once in a while, when everybody has gone to bed, a binge on ice cream, which you get rid of in the bathroom later. Relentless exercise. Obsession with food, cooking great quantities of it for everybody except yourself. In time, you come to look like a victim of Dachau – the sunken eyes and hollow cheeks, the marionette arms and calfless legs. If you are told that your life is in jeopardy, it makes no difference, because not even dying is as fearsome as getting fat, a view that the combined industries of fashion, dietetic food, and advertising all endorse. In every respect but this, you may be as sane as everybody else. In this, you are mad as a hatter.
By Frederick Buechner


Hello darkness, my old friend, I've come to talk with you again

Såg filmen Constantine, den var lite halvt trevlig. Väcker en hel del tankar värda att tänka.

Mamma kom precis in genom dörren. Vi kom överens om att vi ska supa bort julen. Vin och choklad, vi skiter i allt vad julskinka heter... Låter inte det härligt? (Skämt, skämt!)

Jag är väldigt medveten om att Burton har vissa skådespelarfavoriter men, som du skrev Cissi, om det blir kickass filmer så får de göra vad de vill xD


There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter.

Är det bara jag eller blir Amy Diamond bara yngre och yngre..?

Idag har jag kladdat med knäck och droppat choklad medan mamio trillade köttbullar. Anna Ankas jul, roligaste på länge xD

Om ni inte redan vet det så vill jag påminna er om att Tim Burton håller på att spela in en ny version av Alice i underlandet! Det känns väldigt kuligt. Med skådespelare som Johnny Depp, Anne Hathaway och Helena Bonham Carter kan den inte bli annat än succé!

"19-year-old Alice returns to the magical world from her childhood adventure, where she reunites with her old friends and learns of her true destiny: to end the Red Queen's reign of terror."

Den har premiär i Sverige den 12 mars 2010. Så långt kvar är det ju faktiskt inte.


Johnny Depp som "The mad hatter"



Chemical party

Idag har det varit full rulle med julklappsköp, fika, Växer (ja, jag vet att det heter Blomsterlandet) och Maxi.

Tack till människorna för en kul kväll och ett gulligt (och frustrerande) kuvert.

Dagens kulturtips: Gavin Degraw, mysig musiker.

    

Dancing bears, painted wings, things I almost remember

Tacos och fem filmer med gulliga människor xD Otroligt mysigt.

1. Juno
2. Chicago
3. Center stage
4. Life of Brian
5. Anastasia

Livet kan vara bra härligt ibland!




Det är typ som: hur mycket svartare skulle det kunna vara? Och svaret är: inte ett dugg. Inte ett dugg svartare.

Kände att jag ville dela med mig av den här bilden.


Efteråt kommer universum att explodera för ert höga nöjes skull

Går mot busshållplatsen. Ser ut över vattnet. Där simmar en ensam svan och en gulsvart and. De älskar varandra men det är en förbjuden kärlek. De tittar sorgset på varandra men de kommer aldrig att bli ett. Långsamt, långsamt simmar dem. Lite längre bort tittar en viftande svanstjärt upp. Svanen simmar olyckligt bort mot vad han vet är sitt öde. En whitetrash svan, den enda som vill vara med honom. Alla andra vet att han älskar den "äckliga och fula" anden. Anden ser på med bristande hjärta när hans största kärlek simmar mot den andra svanen. Han och svanen kommer aldrig att få vara tillsammans. Anden kommer föralltid att vandra (simma) ensam och på håll betrakta sin stackars älskares arrangerade äktenskap...

Det här hittade jag på när jag (som sagt) gick mot busshållplatsen och såg anden, svanen och whitetrash svanen. Trevlig fantasi man har... Varför fantiserar jag aldrig upp lyckliga historier..?


"He must be a king." "Why?" "He hasn't got shit all over him"

Har ni sett filmen, För Evigt (1998)? Det är en version av Askungen, otecknad kan jag lägga till. Nu var det längsedan jag såg den men om jag kommer ihåg rätt så var den riktigt bra! Ska försöka hitta den på nätet. Drew Barrymore spelar Danielle (Askungen). Jag brukar tycka att Drew är en bra skådespelerska, jag hoppas verkligen att filmen är lika bra som jag tyckte att den var för några år sedan.


Oh! Go hang yourselves

Sitter och tittar på the Taming of the shrew från 1967, med Elisabeth Taylor i rollen som Kate. Man märker verkligen att vår version har blivit ordentligt nedkortad, viktiga delar har lämnats ute, som att Kate tvingas gifta sig... Tycker att det är väldigt synd! Filmen är väldigt rolig! Och Annie bara så att du vet... Om vi ska göra som de gör på filmen så kommer du att få på moppe xD




The taming of the shrew


Nudge, nudge, wink, wink. Know what I mean?

Människorna är väldigt gulliga och mysiga! xD

When you're chewing on life's gristle
Don't grumble, give a whistle
And this'll help things turn out for the best...
And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life...


Great gal. She's got spunk. You, on the other hand, look pooped

http://www.youtube.com/watch?v=mQSjfS998Co

Kolla in länken, ganska kulig xD


I'm getting really bored and impatient; and I don't do bored and impatient.

Dagens kulturtips blir världens bästa film: ANASTASIA!


If God dropped acid, would he see people?

Brorsan spelar Kings of Leon på högsta volym, bra musik men inte när huvudet håller på att sprängas...

Det snöar riktigt ordentligt ute nu, tänk det kanske blir en vit jul after all. 

Zach: "You appear, unannounced, reminding me that this isn't my house, that you're permitting me to live here. That you're permitting me to live."
Damon: "Someone had to mow the lawn."

Jag har verkligen börjat älska varmt honungsvatten. Det både värmer, är gott och hjälper en öm hals. Som man säger: it does dead flesh good.




Wouldn't it be fun to make the sticky stuff on envelopes taste like chocolate?

Ägnade gårdagen åt att skriva julkort och sedan slicka igen kuverten, bästa jag vet... Varför smakar kuvertklister så väldigt äckligt? Vore det inte smart att typ smaksätta klistret, eller få det att inte smaka någonting alls?

Idag stannade jag hemma från skolan, är så otroligt förkyld, med hosta, snuva, ja hela paketet. Hade orkat gå till skolan idag, men jag tänker inte, och jag upprepar INTE missa sista historialektionen imorgon! Och jag vill inte missa avslutningen heller.

Kom just på att det är min födelsedag idag... Vad trevligt...

Sitter och kollar på pistvakt, väldigt roligt faktiskt. Nyss sades ordet: BlöjHitler...


"Bjärven synes int oft o att bodegans bäver-hojjt är av pörskans fin i smak'n"

Innan jag e tillbak så ska den där pörskan dragbanan ses efter, Det är väl int mening att ankarn ska sätts uppma ryggraden så man se ut som na pörskans lusekoftanova

He's a maniac on the dancefloor

Måste bara säga att jag såg en bit från Zlatans träning. Gud vad kul! Jag och mamma skrattade en god stund. Zlatan låg ner på sidan och höll benet i luften (à la dansträning med barndansgruppen) bredvid honom låg det en annan snubbe på rygg, som en boll, med benen sparkandes i luften! Och jag som trodde att fotboll enbart var tråkigt...

Well, we'll not risk another frontal assault. That rabbit's dynamite.

TIM: Follow. But! Follow only if ye be men of valor, for the entrance to this cave is guarded by a creature so foul, so cruel that no man yet has fought with it and lived! Bones of full fifty men lie strewn about its lair. So, brave knights, if you do doubt your courage or your strength, come no further, for death awaits you all with nasty, big, pointy teeth.
ARTHUR: Where?
TIM: There!
ARTHUR: What, behind the rabbit?
TIM: It is the rabbit!
ARTHUR: You silly sod!
TIM: What?
ARTHUR: You got us all worked up!
TIM: Well, that's no ordinary rabbit.
ARTHUR: Ohh.
TIM: That's the most foul, cruel, and bad-tempered rodent you ever set eyes on.
ROBIN: You tit! I soiled my armor I was so scared!
TIM: Look, that rabbit's got a vicious streak a mile wide; it's a killer!
GALAHAD: Get stuffed!
TIM: He'll do you up a treat mate!
GALAHAD: Oh, yeah?
ROBIN: You mangy scots git!
TIM: I'm warning you!
ROBIN: What's he do, nibble your bum?
TIM: He's got huge, sharp-- eh-- he can leap about-- look at the bones!
ARTHUR: Go on, Bors. Chop his head off!
BORS: Right! Silly little bleeder. One rabbit stew comin' right up!

[ Rabbit flies at Bors’s throat and savages him to death }
ROBIN: I done it again!
TIM: I warned you, but did you listen to me? Oh, no, you knew it all, didn't you? Oh, it's just a harmless little bunny, isn't it? Well, it's always the same. I always tell them--
ARTHUR: Oh, shut up!
TIM: Do they listen to me?


You cry, I cry, you laugh, I laugh, you fall off a cliff, I laugh even harder

Samhälle: check. Naturkunskap: check. Ett besök i världens bästa butik vilket resulterade i två klänningar: check!

Och här kommer det korrekta citatet:

Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.

Mamma har kommit på hur jag ska börja min nästa succéroman: "Varje morgon såg jag hennes orpiga ansikte med flugbensfransar". Vad tycker ni?

Jag har två nya favorit svärord: Tartarsås! Fisksås! (tack Svampbob!)

Dagens kulturtips: Svampbob, en av de roligaste tecknade serierna någonsin!


Dinsdale, He was a nice boy...... He nailed my head to a coffee table

Är det bara jag som tycker att Lestat (Stuart Townsend, nej han är absolut inte lika snygg i verkligheten) i Queen of the damned har väldigt många yttre likheter med Anakin Skywalker (Hayden Christensen)?

 


He's not the Messiah - he's a very naughty boy

Okej, nu var det dags igen... Jag erkänner; jag tittade precis på Queen of the damned (2002)! Och vet ni vad, jag gillade den. Nu vet jag att väldigt många tycker att den suger, i alla fall de som har läst böckerna eftersom Warner Bros (pga. risken att förlora rättigheterna) tryckte ihop två böcker i en film. Men eftersom jag faktiskt inte har läst böckerna, något man bör göra, så tycker jag att filmen var helt megaokej. Att han som spelar Lestat är ursnygg som vamp är ju inte helt fel det heller... Sen måste jag säga att jag inte riktigt tyckte om hon som spelar Jessie. Men superhot vamp Lestat jämnade liksom ut det. xD



Herregud! Annie har rätt! Jag är alltför obsessed med vampyrer, det är ju sjukt! Fast, om jag är medveten om att det är sjukt så är det väl inte lika sjukt... Eller?

"I am NOT the Messiah!" "I say you are Lord, and I should know. I've followed a few"

They began to operate what they called "The Operation." They would select a victim and then threaten to beat him up if he paid them the so-called protection money. Four months later, they started another operation which they called "The Other Operation." In this racket, they selected another victim and threatened not to beat him up if he didn't pay them. One month later, they hit upon "The Other Other Operation." In this, the victim was threatened that if he didn't pay them, they would beat him up. This, for the Piranha brothers, was the turning point.

FRENCH GUARD: How you English say, 'I one more time, mac, unclog my nose in your direction', sons of a window-dresser! So, you think you could out-clever us French folk with your silly knees-bent running about advancing behavior?! I wave my private parts at your aunties, you cheesy lot of second hand electric donkey-bottom biters.
ARTHUR: In the name of the Lord, we demand entrance to this sacred castle!
FRENCH GUARD: No chance, English bed-wetting types. I burst my pimples at you and call your door-opening request a silly thing, you tiny-brained wipers of other people's bottoms!

Lite skratt i vardagen xD


I was up at five, you know, we do have staff problems, I'm so sorry, it's all done by magic

Olivia: Jag är på G med Orlando (eller var det O.C.L Henrik?) men han vet inte om det!

Har jobbat med Shakespeare i aulan hela eftermiddagen. Jag kan typ mina repliker, wow! Det är konstigt hur det känns helt omöjligt att lära sig i början, men när man väl kan det så går det hur lätt som helst. Inte för att jag har kommit till den nivån nu, men man är väl en senior.

Dagens kulturtips får bli G som i gemenskap, världens härligaste film. Visste ni att Hasse Carlsson skulle varit med i G?


Ja, det är Magnus Uggla och en supergullig Niklas Wahlgren!

I'm going to give you the choice I never had

Jag såg precis klart "Interview with the vampire". Vilken film! Jag säger bara det! Nu har ju jag inte läst böckerna och jag vet (tack wikipedia) att det är stora skillnader mellan filmerna och böckerna men det spelar ingen roll.

Skådespelarna var bra, och eftersom jag ogillar både Tom Cruise och Brad Pitt så kan ni ta mig på mina ord.
Jag märkte faktiskt inte att det var Tom Cruise (fast att jag visste sedan innan att det var han spelade Lestat) som spelade Lestat förrän ca 20 minuter in i filmen. Och Kirsten Dunst! Vilken talang!

Varför har jag inte sett den här filmen förut? Den rekommenderas starkt. Fast man måste nog ha ett visst intellekt för att kunna tycka om den, precis som med Monty Phyton.

Cred till Olivia som så entusiastiskt har berättat om den här serien.





Jag är väl medveten om att jag har overused utropstecken i det här inlägget.(!)

I'm afraid I'm not personally qualified to confuse cats, but I can recommend an extremely good service

Barber [Michael Palin]: I'm a lumberjack and I'm OK,
I sleep all night and I work all day.
I cut down trees, I skip and jump,
I like to press wild flowers.
I put on women's clothing,
And hang around in bars.

Barber: I'm a lumberjack and I'm OK
I sleep all night and I work all day.

Mounties: He's a lumberjack and he's OK
He sleeps all night and he works all day.

Barber: I cut down trees, I eat my lunch
I go to the lavatory.
On Wednesday I go shopping
And have buttered scones for tea.

Mounties: He cuts down trees, he eats his lunch.
He goes to the lavatory.
On Wednesday he goes shopping
And has buttered scones for tea.

He's a lumberjack and he's OK
He sleeps all night and he works all day.

Barber: I cut down trees, I skip and jump.
I like to press wild flowers.
I put on women's clothing
And hang around in bars.

Mounties: He cuts down trees, he skips and jumps
He likes to press wild flowers.
He puts on women's clothing
And hangs around in bars?!

He's a lumberjack and he's okay
He sleeps all night and he works all day.

Barber: I cut down trees, I wear high heels,
Suspenders and a bra.
I wish I'd been a girlie
Just like my dear Papa!!

Mounties: He cuts down trees, I wear high heels,
Suspenders...and a bra?!

Barber: I wish I'd been a girlie,
Just like my dear Papa!!
Monty Python's Flying Circus
The Lumberjack Song


Diamond Dogs

1 styck väldigt god daimtårta och pasta "tossed in" hemmagjord tomatsås med räkor, kan det bli bättre?

Har verkligen fått en nytändning på Bowie, kan inte förstå varför jag inte har lyssnat mer på honom förut! Han är så härligt äkta och konstig.

Jag tänkte börja med små kulturtips och det här är det första, David Bowie! Människor, leta bland era gamla LP:s och CD skivor. Bowie funkar inte på spotify! Nej, Bowie förtjänar mer än att bli spelad ifrån en dator.

Photobucket

You laugh now because you're older than me by mere months, but when you're 30 and I'm still 29, who will be laughing then?

Idag så har jag min födelsedag, egentligen på onsdag men vem håller koll..?

Locktänger, Monty Phyton, Alexander den store och tofflor har det delats ut. Gissa vem som är överlycklig?

Måste säga att det känns väldigt kuligt att vara knallförkyld på sin födelsedag. Gulliga mamma hade hört hur jag fräst och harklat mig så med födelsedagsfrukosten kom en mysig gul mugg med rykande honungsvatten.

Efter en smått hysterisk skrattfest med Life of Brian (en av de bästa filmerna någonsin), ett varm bad och hallonlotion så kör jag stenhårt på Bowie's greatest hits.



Och, ja, jag är medveten om den onödigt långa rubriken.

Do illiterate people get the full benefit of alphabet soup?

Har ni någonsin tänkt på de lite grymmare sidorna i livet?

Som att ordet: läspar, har ett s i sig?

Eller att våra föräldrar ägnar våra två första år till att lära oss tala och gå och resten av våra liv till att säga åt oss att vara tysta och sitta ner?

Eller att alla bra killar antingen är upptagna, vampyrer eller båda delarna?

Det här var dagens filosofi.


Put this woman in a home already!

Klockan är 12.44, jag är vaken, har ätit frukost OCH hjälpt mamma sortera tvätten. Ett mirakel har skett! Alla ni som känner mig väl vet att jag brukar sova till klockan tre på lördagar. Kanske var det det överliggande hotet att få dåliga betyg i samhälle som väckte mig. Något som ska vara klart på tisdag är inte ens påbörjat.

Jag gillar gymnasiet, festerna är bättre och människorna inte lika inskränkta, men jag kan inte förneka att jag saknar högstadiet ibland... Mest för att där så förstod människorna min ironi och min sarkasm. Där kunde jag vara cynisk utan att någon tog åt sig. På gymnasiet finns det några få som kan skratta med mig men de allra flesta sänker blicken, ser oförstående ut och möjligtvis så pressar de ut ett nervöst skratt.

Nej, nu tänkte jag gå och rota i LP högen som jag tog upp ur källaren för några veckor sedan. Vad sägs om lite Supertramp i jättehögtalarna från stenåldern..?




Good thing they didn’t have breadsticks, I could have lost an eye

Jag såg precis Music and Lyrics för femtielfte gången. Den är så härligt kommersionell och ganska förutsägbar.
Hugh Grant med vickande höfter, kan det bli bättre?

Jag vet att jag ska vara djup och titta på alternativa b-filmer med halvtaskig kvalitet men ibland orkar jag helt enkelt inte. Ibland är det skönt att inte behöva tänka så mycket och bara sjunka ner i en värld med smörpop och för tighta byxor.



What's so special about this Bella girl? Edward's so whipped.

Kristen och Rob håller hand, alla drar förhastade slutsatser och hoppas på "Robsten"



Tror faktiskt mer på det här paret... Go Pellan! (cred till Jackie, se länkar)


Hemglass, borrar och mörker








Jag rusar, det är mörkt. Gatulamporna ger ifrån sig ett svagt ljus. Andhämtningen blir allt häftigare. En röd bil tvekar, tvärstannar. Jag rusar. Över parkeringen, jag ser den, bara lite till. Ja! Jag är framme vid busshållplatsen innnan bussen! Bussen är tio minuter försenad...

Jag går hemåt, sakta, när jag hör någon slags hymn. Jag börjar hitta på allt konstigare saker och kommer fram till att en av mina grannar har en sekt i källaren där de lovsjunger satan. Ljudet blir högre, nu kan jag nästan tyda det, det surrar liksom, men det är något annat också... En hemglassbil och en granne med en högljud borr.

 


Work dork! Work dork lover!

Jag fick läxan för ca två, tre veckor sedan. Och när börjar jag att plugga? Jo, kvällen innan och då är jag så trött att jag bara läser igenom det en gång... Bra Bea!

Jag skrev i alla fall femton sidor på historiaprovet. Jag är väl medveten om att det inte har något att göra med att jag inte har pluggat till franskaprovet, men jag får någon konstig lust av berättarsjuka...

Nej, nu struntar jag i läxor och lyssnar istället på: Metric – Help I'm Alive

Maybe

Varför och åter varför satte inte min mamma mig i balett när jag var ca 1 år gammal?!! Då hade jag säkert varit jättebra på tåspetsdans och sluppit de blödande fötterna.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most!

Så! Nu är det gjort. Bloggen är skapad, jag har underkastat mig folkets massor. Nu gäller det bara att få människorna att läsa den. Önska mig lycka till!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0