> Bea Gustavsson -

Bea Gustavsson

Dans, mys, musikal, musik och allmänt sjuka citat.

Rock and a hard place!

Kommentarer (3)

2010-02-27 @ 20:05:37

Rumpklämmning, Östran, knäckebröd, hårda liggunderlag, dans, lekar och mysiga människor, ungefär så såg övernattningen i Nybro ut.

Jag har nu skrivit två sidor + fem rader på astrologifördjupningen... Men den är tills på torsdag, och det kommer att vara torsdag ända till 00.00...

The Imaginarium med Annie, Jessica och Olivia var oväntat bra (eller kanske inte så oväntat). Anton i klänning och, av vad jag fick höra för tydligen så är inte jag särskilt uppmärksam när det kommer till detaljer, STORA örhängen.

Min kära broder fyllde år i fredags så nu har jag avverkat både The Hangover och Year One, alltså säga vad man vill men snusk och toalett-humor kommer alltid att vara roligt, ja, till och med om man heter Olivia Morell... Jag kan försöka vara mogen, elegant och kulturig men när det kommer till kritan så är sådana filmer otroligt roliga och underhållande.
Jag har dock varit duktig och kollat på "How to make an American quilt" en trevlig liten film med söta tanters livshistorier och Winona Ryder i huvudrollen.




Jag har tänkt att nästa filmkväll så ska vi ha Star wars maraton och sen efter det (med hjälp av lite inspiration av svt 2) noir-filmer!

Kommentarer

Postat av: Annie

Noir?

2010-02-27 @ 21:15:55
URL: http://theemperor.blogg.se/

Postat av: Johanna

Rumpklämmning haha :D

2010-02-28 @ 12:50:47

Postat av: Bea

Oh, yes!



Det är svartvita filmer, ofta kriminaldraman och thrillers med starka karaktärer xD Gamla svartvita filmer helt enkelt ;D

2010-02-28 @ 19:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback