> Bea Gustavsson -

Bea Gustavsson

Dans, mys, musikal, musik och allmänt sjuka citat.

Jag vill också bli kysst av en ros!

Kommentarer (0)

2010-07-20 @ 13:19:15

Ni får ursäkta att jag har varit lite AWOL, saken är den att jag började läsa den nya Vampire diaries boken, och slutade inte förrän ungefär halv tre igår natt då den tog slut.
På baksidan av boken står det att boken har stått på skräckhyllan, och jag förstår varför. Det har varit en underlig, sjuk, nervpirrande, ibland nästan illamående och helt galen läsning! Och jag måste säga att jag älskar den! Det händer saker som, ja, jag bara ligger och skriker och beter mig som en mentalsjukhus patient. Slutet är helt... Gud jag måste få läsa sista boken! Jag tänker inte avslöja något eftersom andra ska läsa den, men jag ska dra till med det största "oh my god" någonsin...

OMG!

Jag håller också på att läsa en bok som heter The magus, en bok som spelar psykiska mindgames med både läsaren och personerna i handlingen, som om det inte räckte med att jag blev knäpp av Vampire diaries boken..!

Innan mitt mental breakdown så gick jag på en supermysig inomhuspicknick hemma hos Olivia, och jag är väldigt stolt över min insats i PotC spelet! (info om detta spel så att man kan köpa det tack! xD)

Jag har även inte ätit glass med Annie, och jag har inte badat på Långviken med Olivia för min stackars hund började halta, men vet ni vad det var? En FÄSTING! Mellan hans klor typ...

Men idag ska jag förhoppningsvis få äta glass med Annie!



Black magic rose


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback