> Bea Gustavsson -

Bea Gustavsson

Dans, mys, musikal, musik och allmänt sjuka citat.

Du är otroligt utvecklad...

Kommentarer (3)

2010-03-30 @ 22:10:46

...Och just då var jag otroligt ouppmärksam och ägnade mig åt att tänka ut hur det skulle se ut om robotar jobbade med gamla människor, resultatet: Die bitch, die!!! Ni kan få tänka lite på det där...

Elle tidningen var amazing xD Och i detta magasin förekommer det ett par skor två gånger, jag har också sett dessa skor i DN... I love them, men de kostar 1495kr... Tjat det är bara att välja, mat eller skor... Hmm?

Mitt huvud håller på att sprängas, det kan bero på att jag smällde huvudet, först på spiral-grejen i mitt egna block och sedan i Olivias (efter att hon själv hade testat detta fenomen...) Ja, det är så vi spenderar vår tid i skolan (under lektionstid kan jag lägga till).

Gissa vad mamma lånade på biblan..? En bok med finfina bilder och finfin text på/om Johnny Depp! Lite läskigt hur synkade vi är ibland..! Måste säga att jag blev glad!

Bara så att alla vet det så heter en viss författare från och med idag, HC Andersson och är en av Sveriges mest kända barnboks författare... (iaf om man ska tolka Sebbe...)

Jag hoppas att alla vet att mördare måste vila, annars blir de griniga! Mycket viktig fakta, om ni inte redan visste detta!

Och förresten, när man drömmer om en 6-10 som försöker  få skjuts i en bil som Oliva kör tillsammans med Jessica och Annie (vi försöker desperat att bli av med denna siffra och kör sedan taskigt iväg...) och om kotletter i mikrovågsugnar, då vet man att något är fel...

Annie och jag har en plan på hur vi ska fånga Charlie, det kan ju inte finnas särskilt många redheads i London, eller hur..?

"This is hug a person named Charlie day, we would like to hug as many as possible. Could all of you please stand in a line?" //Annie via sms (den tjejen vet tydligen inte hur man ska bete sig när man är sjuk)

Kommentarer

Postat av: Annie

får man inte skicka sms när man är sjuk? o.0

2010-03-30 @ 22:18:23
URL: http://theemperor.blogg.se/

Postat av: Bea

Haha, jo! Vet dock inte så många som klär ut sig... xD

2010-03-30 @ 22:21:08

Postat av: cessan

1. skor! du kan äta gräs och livnära dig på skollunchen. ta med små påsar att stoppa maten i!

2. Jag skulle låna den boken Bea! :(

2010-03-31 @ 18:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback