> Bea Gustavsson -

Bea Gustavsson

Dans, mys, musikal, musik och allmänt sjuka citat.

Ek kori kori koróne!

Kommentarer (1)

2010-03-19 @ 17:12:06

Kan ni förstå den otroliga besvikelsen när man tar ett äpple som ser helt rött, saftigt och HÅRT ut och så tar man nen tugga... MJUKT! WTF! Är detta tillåtet?!!

Igår när jag och mamma satt och fikade på Baronen, typ en minut innan vi skulle hämta mina skor, så går brandlarmet! Det är kallt och äckligt och enligt mamma så klagade jag ovanligt högt där ute bland folket... Hon förkunnade att jag var cp, jag kontrade med att hon var dampig, då säger hon att det är därför jag blev som jag blev... Jag gillar min mamma.

På tal om Baronen, har ni märkt att på svängdörrarna (eller vad man nu ska kalla dem) så finns det en bild på att det är förbjudet att spela boll bland dörrarna, är det bara jag som förundrars över hur någon överhuvudtaget skulle kunna få plats med en boll därinne... Jag tycker också att det är ganska kul att det är en vuxen och ett barn som spelar boll på bilden... (tror jag iaf, förstör inte den lilla glädjen jag har!)

Nu har jag, Cissi och Beatrice iaf satt upp FAME affischer över hela skolan! (Man fick inte sätta upp de på väggarna..!)

Någon får gärna påminna mig om att ta med en affisch till tullen på måndag!

här



Kommentarer

Postat av: Johanna

Mjuka äpplen är sämst!!

Måste också sätta upp affischer på Kagg, måste bara få lov till det :)

2010-03-19 @ 19:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback