Click it! Click it with soul!

GOOD TASTE IN LEATHER JACKETS IS CONTAGIOUS!

Fikade med Olivia igår och det var väldigt trevligt. Något mindre trevligt var regnet, men det blev liksom lite trevligt sen ändå(n). Jag kunde inte bli blötare så jag hoppade lite i vattenpölar och betedde mig allmänt barnsligt, men det är så det ska vara!

Idag tog böckerna slut så jag jobbar inte mer den här veckan, hur det blir nästa vet jag inte, men det tar jag då... xD

Malte är sjuk :( Jag tröstar mig med Bowie...


Great idea, Uncle! And we can put King Herod in charge of the creche!

-Han var ung och glasögonprydd och klädd i manchesterbyxor och en kraftig, ribbstickad tröja..

Låter inte det för härligt, jag blir helt varm och glad av dessa 30- och 40-tals kläder, och framförallt beskrivningen av dem. Gargh! Lite superkrafter tack!

Andra dagen på jobbet och några av mina största glädjeämen är, när det är lika många streckkoder som etiketter kvar på ett pappersark, när böckerna kommer fram på skärmen efter första sökningen, när målarna blinkar och skämtar lite med mig på kafferasten och när jag ser en bok som heter Go ask Alice som jag läste för längesedan och som fortfarande är bra... Kan man dö av tristess? Kanske inte, men trött och hängig blir man (oops, nu får jag byta sida! Alla som fattade denna parentes räck upp en hand! Han skalar banan på samma sätt som jag gör! xD)

Det var meningen att jag skulle iväg på en liten fest, men långa jobbtimmar och cpcykel (förlåt cykel, jag älskar dig) gjorde att jag skippade det, nåja, jag får iaf fika imorgon!

Istället njuter vi av Karl för sin kilt, det är sjukt hur mycket jag längtar efter att få komma hem och titta på det! Tjejerna har hemska kläder, tänk nittiotal och vrid upp det 90 grader... Men allt är så himla fint och bra, och de har skotsk dialekt och använder ordet Sassenach!

She is busy. Playing you like a big old fish. In a kilt! Take it from me, son, that girl's not good for you.

Mamma har köpt calvadosost (äppelbrännvinsost), tänk att man kan bli så lycklig för så lite!




Pojken till vänster är en pojke och en valp och en varg samtidigt





Judith blev förälskad i Nancherrow vid första anblicken

Gårdagen blev som sagt lyckad med gitarrmusik och sång (från yours truly, inte gitarren, men det fattade ni). Men jag var tacksamt trött i morse. Tack alla högre makter för att det är dåligt väder så att man kan bada i lavendel och french kisses, ha ett minimaraton med Karl för sin kilt tillsammans med sina föräldrar, äta rester, läsa gamla, gulsidiga och sommarförknippade böcker av Rosamunde Pilcher och titta på Jamie Oliver i all hans ära.


Dramatiserad empirism

Nu har våra gäster gått hem, något runda under fötterna, men lika glada för det. En hel dag med matlagning tillsammans med min kära moder var faktiskt inte så hemskt som man kan tro...
Efterrätten, jordgubbstiramisu med limoncello var pricken över i:t

Nu har över trettio glas diskats... Okej pappa diskade, jag plockade in i skänken...

Jag tänker hela tiden smsa Annie och fråga om hon vill gå på Avatar (ja, det är faktiskt den riktiga AVATAR!), men sen kommer jag på att den inte har kommit ut än! Eller har den det bara att den inte har kommit till Kalmar..? Jag är förvirrad!


Sunny Girl har sprungit in i ett staket...

De två senaste dagarna har varit fyllda av ett evigt städande och ett nästan tre timmars långt besök på Maxi för att förbereda en grillfest med släktingar och bekanta. Det finns inget bättre än att dammsuga i 35 graders värme. Just nu är det så varmt att jag bara beger mig ut utanför huset när Malte skriker och håller på att kissa på sig. Då har jag däremot pga. någon konstig längtan efter självplågelse varit ute i över en timma...

Some thunder and rain now please! Så kan man bli av med denna tryckande värmen som skapar en klibbig matta överallt och som ger oss väderkänsliga människor en härliga huvudvärk...



Det här får man ju bara inte missa!

Efter en mycket trevlig dag i Kalmar stad med Annie och Cissi så kommer jag hem och hittar den här på startsidan:

Den måste ses!


Jag vill också bli kysst av en ros!

Ni får ursäkta att jag har varit lite AWOL, saken är den att jag började läsa den nya Vampire diaries boken, och slutade inte förrän ungefär halv tre igår natt då den tog slut.
På baksidan av boken står det att boken har stått på skräckhyllan, och jag förstår varför. Det har varit en underlig, sjuk, nervpirrande, ibland nästan illamående och helt galen läsning! Och jag måste säga att jag älskar den! Det händer saker som, ja, jag bara ligger och skriker och beter mig som en mentalsjukhus patient. Slutet är helt... Gud jag måste få läsa sista boken! Jag tänker inte avslöja något eftersom andra ska läsa den, men jag ska dra till med det största "oh my god" någonsin...

OMG!

Jag håller också på att läsa en bok som heter The magus, en bok som spelar psykiska mindgames med både läsaren och personerna i handlingen, som om det inte räckte med att jag blev knäpp av Vampire diaries boken..!

Innan mitt mental breakdown så gick jag på en supermysig inomhuspicknick hemma hos Olivia, och jag är väldigt stolt över min insats i PotC spelet! (info om detta spel så att man kan köpa det tack! xD)

Jag har även inte ätit glass med Annie, och jag har inte badat på Långviken med Olivia för min stackars hund började halta, men vet ni vad det var? En FÄSTING! Mellan hans klor typ...

Men idag ska jag förhoppningsvis få äta glass med Annie!



Black magic rose



De har omringat mig!

Sommarfräscha Jessica och vinterbleka jag åkte till Granudden där vi badade, sjöng doppramsor (mest Jessica), kröp på händerna ända fram till bryggan där vattnet räcker en upp till anklarna, dök/simmade som delfiner, sprang i vattnet och blev både omringade och nästan attackerade av stenar, jag svär de är ute efter mig!!!
Detta var väldigt mysigt och trevligt!

Jag kan lägga till att när jag gick av cykelbussen och fick min cykel så kände jag att cykeln började rulla bakåt, jag följde med och hamnade i ett dike... Folket skrattade...


 

Har ni möjligtvis sett våran hamster..?

Jag är inofficiellt hemma nu, imorgon är jag officiellt hemma, så då får man gärna prata lite...

Jag kom från Idre helt blås- och skavsårsfri! Dock räckte det med några dagar i Stockholm för att få två skavsår, fem blåsor (som man sticker hål på med ett örhänge) och blod i skon.

- Kro kro, det är blod i hennes sko, skon är för trång, det är inte den rätta denna gång!

- Men, sen så är ju inte du som Askungen, hon är alldeles för våpig

Det kommer att komma mer om min semester en dag då jag inte är supertrött efter att ha våldtagit tvättmaskin och vitlökspress.

Imorgon så tänkte jag bada, på en allmän strand, med människor som jag känner, jag lägger mig genast och gör femtielva situps som inte gör någon skillnad överhuvudtaget! Trodde ni att man går ner i vikt över att vandra och rida i fjäll? Ni kanske tänker att man rör ju på sig och sådant trevligt, MEN! Det ni glömmer bort är att det inte hjälper om man äter en halv Ben and Jerry's glass varje dag. lägg på lite chips och choklad, så har man nog mer än väl jämnat ut den lilla förbränningen av fett som hade startat någonstans långt därinne...




Har ni stått alldeles bredvid Sveriges högsta vattenfall och blivit blöta? Det har jag gjort.

Bye bye birdie

The Vampire Diaries TV Series

Hade en väldigt mysig kväll med två pirater och två filmer som handlade om något jag inte riktigt kommer ihåg...

Tidigt imorgon bittia bär det av till Idre, ett ställe som ligger i mitten av landet=inget hav och djävulskt mycket mygg... Vad har jag gett mig in i?!!
Jag hade tänkt hinna med ett möte med en tredje pirat vid namn Jessica innan färden, men tydligen måste man ha med sig matsäck! Jag blev väldigt ledsen i ögat! Men eftersom även jag är en pirat så visade jag det inte för någon...

Au revoir et bon nuit! Nous nous réunissons après une semaine et demi! 


RSS 2.0